Johnny Feel Good
HOME | AGENDA | VIDEO PR KIT | CONTACT
Johnny Feel Good

Als de namen South Side Blues Revue, Livin' Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA en Johnny Laporte LIVE je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. Dampende rhythm and blues. Met een drive die niet te stoppen is. De leden van Johnny Feel Good laten nog steeds hun bluesmarks achter in bovengenoemde bands én in Johnny Feel Good.

Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene. De muziek van Johnny Feel Good voert je mee langs de randen van ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Songs als 'Get me some juice', 'I want to show you', 'Steeltrapped Mind' en 'Dreamride' trekken diepe geulen in de barre bluesakkers.

Met humor, zelfspot en het nodige relativeren, heeft elk optreden heeft zijn eigen dynamiek en is een avontuur op zich. That's what makes Johnny Feel Good! Johnny Laporte is met Barrelhouse in het voorjaar van 2012 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 kregen zij een Edison uitgreikt voor het Barrelhouse album 'Almost There'.

In een uitgebreid interview op bluesgate.nl vertelt Johnny Laporte over zijn roots en ontwikkeling als muzikant.

Johnny Feel Good

Johnny Feel Good bestaat uit:

Johnny Laporte - Gitaar
Armando Jansen - Gitaar
Pim Spetter - Toetsen
Mark Harmsma - Bas
Art Bausch - Drums
Jan Blaauw - Zang

Johnny Feel Good
white line

© 2024 Johnny Feel Good | Webdesign Lackthose Brothers